IT-LØSNINGER

TOTAL-LEVERANDØR AV
IT, KOMMUNIKASJON OG DOKUMENTHÅNDTERING

IT-LØSNINGER

TOTAL-LEVERANDØR AV
IT, KOMMUNIKASJON OG DOKUMENTHÅNDTERING

VÅRE TJENESTER
iTL tilbyr din bedrift helhetlige løsninger innen IT og kommunikasjon.
Vi tilbyr også konsulenttjenester innen HMS og kvalitetsstyring.
 

Hvordan du vil ha levert dine IT-løsninger?
iTL drifter nettverk på kundens lokasjon, i eget datasenter og skyløsninger. Vi leverer det våre kunder ønsker både innen hardware og software. Vi er sertifisert og registrert partner mot de største leverandørene innen hardware og software. (se partner listen).

Ta kontakt så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi kan gi deg en bedre iT hverdag.

 
Vi leverer mobil, IP- og ISDN- telefoniløsninger også sammen videoløsninger for store og mindre bedrifter. Vi jobber hele tiden for å være kontinuerlig oppdatert på fremtids rettede løsninger.

I et marked hvor det skjer så mye nytt innen integrasjonsløsninger så er vi stolte av å kunne si at vi kan levere alt fra vanlige ISDN-sentraler, via IP-løsninger og til rene mobil- eller dataløsninger som integreres inn i bedriftens eksisterende IT-system. Med en serviceavtale på telefoni, gjerne sammen med en driftsavtale på IT, vil våre kunder være sikret god og jevnlig oppfølging for å forsikre om at løsningene vi leverer følger og endrer seg i takt med kundenes utvikling.
 

iTL leverer en rekke webtjenester:

  • iTL er Domene regisrar og leverer Domeneregistrering og håndering av alle internet domener for våre kunder.
  • Vi har forskjellige web løsninger for våre kunder både hostet på vår private sky og i publick cloud.
  • iTL leverer E-post løsninger på en rekke forskjellige løsninger som Office365, Hosted Exchange, Smartermail og Lotus Notes
  • Vi leverer og en rekke web baserte spesial løsninger som HTTP Commander, Julekalender, Valg Online

Ta kontakt for en uforpliktende prat

 
Er du kunde hos oss, kan vi hjelpe deg Remote ved å logge oss på din maskin via Internett. Dette gjøres kun ved behov, og når du gir oss tilgang til det. Vi kan ikke logge oss på din maskin uten at du gir oss tilgang hver enkelt gang det behøves.

Dette er en effektiv og kostnadsbesparende måte å hjelpe våre kunder på, da de slipper å vente på at vi skal reise ut til din bedrift.

Ring din kontaktperson hos iTL as før du logger deg inn ved å fylle ut skjemaet.
 
2